Új jelszó kérése

Webáruházunk küldetése

Kedves Látogatóm és Reménybeli vásárlóm!

 

Örülök, hogy rátalált bio, natúr és öko termékeket árusító online drogériánkra.  Lehet, hogy már régóta elkötelezett híve a környezettudatos és egészséges életmódnak, és tudatosan keresi azokat a termékeket, melyek a legkevésbé terhelik környezetünket, melyekkel nem juttattunk felesleges méreganyagokat a szervezetünkbe, és nem árthatunk gyermekeink egészségének sem rövid, sem hosszú távon.

Jó helyen jár, hiszen mindez megtalálható virtuális polcainkon, nagyon figyelve arra, hogy korrekt árakon biztosítsuk vásárlóink számára, a magas minőségű, ellenőrzött termékeinket!

 

Ha még csak az út elején jár, de már megérett az elhatározás, hogy tudatosan, a környezetet jobban óvva szeretne élni, példát mutatva ezzel a gyermekeinek, akkor a Natorel webshop Önnek készült!

 

Minden termékünket teszteltük, és csak azokat ajánljuk melyek a saját háztartásainkban is bizonyítottak. Szappanjainkat magunk készítjük, addig kísérletezünk, míg az eredmény tökéletes nem lesz.

 

De ugorjunk vissza kicsit az időben és pár szóban elmesélem az én történetemet:

 

Minden a gyermekeim születésével kezdődött. A gyerekkacaj mellé beköltözött az ekcéma is az életünkbe, és ezzel kezdetét vette az a folyamat, melynek eredménye ez a webshop. Hosszú-hosszú évek alatt lépésről-lépésre haladtam a háztartásom öková alakításával, rengeteg mindennel kísérleteztem, hogy egészséges környezetet biztosítsak a családomnak, és szabaduljunk a bőrproblémáktól. Számtalan recept kipróbálását követően szántam el magam arra, hogy elkészítsem a saját szappanjainkat. Így születtek a Natorel kézműves szappanok, melyek kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, gyengéd és alapos ápolást biztosítanak a család minden tagjának. A Natorel szappanok természetesen tanúsítvánnyal ellátott, ellenőrzött készítmények. Ajánlom kipróbálásra ekcémától és pikkelysömörtől szenvedőknek!

A Natorel webshopban található minden termék, - legyen az bio testápoló, bio smink, öko háztartási szer – ellenőrzött forrásból származik, vagy tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Tartson a Natorellel, tegye próbára szappanjainkat és bio testápoló termékeinket, valamint öko háztartási szereinket!

 

Mihályi Orsolya                                 

 

A környezettudatos életmód érdekességeiről és a webáruház akciós termékeiről hírleveleünkből is értesülhet! Iratkozzon fel!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.